Στοχευμένη
Επικοινωνιακή Εκστρατεία με SMS

Εκλογές 2019

Η μεγαλύτερη πρόκληση, μόνο ένας νικητής. ΕΣΕΙΣ!

Η 2S, μια πρωτοπόρος εταιρεία στο χώρο του Mobile Marketing, είναι δίπλα σας σε αυτήν την καίρια πολιτική στιγμή με όπλα, την τεχνογνωσία, την υψηλής ποιότητας τεχνολογική υποδομή, την άριστη γνώση του ανταγωνισμού και φυσικά την ευελιξία στη διαχείριση κάθε έργου με μοναδικό αποτέλεσμα τη ΝΙΚΗ!

Κύρια Χαρακτηριστικά

Στοχευμένη Διαφήμιση

Η μαζική αποστολή SMS απευθύνεται σε συγκεκριμένες ομάδες ψηφοφόρων

Αμεσότητα

Αποστέλλετε στους ψηφοφόρους σας ένα προσωπικό SMS και κερδίζετε την προεκλογική μάχη

Συχνή Ενημέρωση

Μέσω των SMS μπορείτε να ενημερώσετε τους ψηφοφόρους σας για την υποψηφιότητα, τις επικείμενες προεκλογικές συγκεντρώσεις, το πρόγραμμα, τις θέσεις ακόμη και να τους προσκαλέσετε στο πολιτικό σας γραφείο

Value for Money

Χαμηλή τιμή για να επικοινωνήσετε με περισσότερους ψηφοφόρους

Βεβαιότητα

Βεβαιότητα ότι το κοινό θα διαβάσει το μήνυμα σας

Smart SMS

Προεκλογικά φυλλάδια, φωτογραφίες και συνεντεύξεις μέσω Smart SMS (ακολουθεί περιγραφή της υπηρεσίας)

Αποτέλεσμα

Με την προτεινόμενη επικοινωνιακή εκστρατεία με SMS

ενισχύουμε την εικόνα του υποψηφίου

ενδυναμώνουμε τη σχέση με τον πολίτη/ψηφοφόρο

ο ψηφοφόρος αντιλαμβάνεται και εκτιμά την αμεσότητα του εκάστοτε μηνύματος

Αποτέλεσμα, η εμπιστοσύνη του στις προεκλογικές θέσεις και η ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΝΙΚΗ!

Smart Sms

Η υπηρεσία Smart SMS ενσωματώνει στο μήνυμα τη δυνατότητα προβολής μίας σελίδας web αρκεί ο παραλήπτης να χρησιμοποιεί smartphone και να έχει πρόσβαση στο internet. Πλέον μπορείτε να πραγματοποιήσετε καμπάνιες με μεγάλη απήχηση στο χαμηλό κόστος του SMS και να στείλετε κάθε είδους ηλεκτρονικά αρχεία.

Το SMS είναι ένα μέσο με χαμηλό κόστος τόσο σε απόλυτες τιμές όσο και σε σχέση με την υψηλή απόδοση του. Για να το διατηρήσουμε χαμηλά δεν επιβαρύνουμε με επιπλέον χρέωση την αποστολή. Η μοναδική χρέωση αφορά τη web σελίδα και εξαρτάται από την πολυπλοκότητα της υλοποίησης. Η σελίδα παραμένει στη διάθεση σας για να τη χρησιμοποιήσετε και σε μελλοντικές καμπάνιες ή με άλλα μέσα όπως social media και email marketing.

Η διαδικασία αποστολής είναι πολύ απλή. Σε συνεργασία με την εταιρεία μας καθορίζετε τους στόχους της καμπάνιας και εμείς υλοποιούμε γραφιστικά και προγραμματιστικά μία σελίδα web σχεδιασμένη ειδικά για να εμφανίζεται σε κινητά τηλέφωνα. Στη συνέχεια δημιουργούμε ένα δυναμικό σύνδεσμο που οδηγεί τον παραλήπτη του μηνύματος στη σελίδα αυτή.

Το Smart SMS είναι μία υπηρεσία που προσφέρει υψηλή ανταπόκριση του κοινού λόγω της δύναμης της οπτικής παρουσίασης που παρέχει η εικόνα, σε συνδυασμό με το υψηλό αντίκτυπο του μηνύματος (99% open rate των sms) και όλα αυτά με πολύ χαμηλό κόστος.

Επιπλέον παρέχεται η δυνατότητα λεπτομερούς μέτρησης των αποτελεσμάτων της αποστολής. Μπορείτε να δείτε πόσοι συνολικά αλλά και ποιοι, ειδικά, επισκέφθηκαν τη webpage του μηνύματος, ανά ημερομηνία και ώρα για λεπτομερέστερη και πιο ακριβή μέτρηση απόδοσης της καμπάνιας σας.

To Smart Sms στην προεκλογική εκστρατεία

Καλή Επιτυχία

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ